• English
  • Romana

Inchiriere microbuze Bucuresti

Cu noi ești tot timpul in siguranţă și ai maxim de confort!Microbuze de Lux cu Sofer. Disponibilitate 24/7 GARANTAM: ✔Microbuze Mercedes cu dotări premium ✔Soferi profesionisti ✔Disponibilitate 24/7 ✔Plata la livrare, cash sau card ✔20 de ani experienţă Oferim microbuze de inchiriat cu sofer in Bucuresti pentru orice calatorie sau deplasare, oriunde ai avea nevoie: evenimente corporate, delegatii oficiale, team building, transfer aeroport, circuite turistice, excursii scolare.
Pentru grupuri mai mari, poti alege un autocar de inchiriat in Bucuresti. Pentru firme oferim reduceri pentru contracte pe termen mai lung. Contactează-ne pentru o ofertă.
Daca nu vrei sofer, vezi inchirieri microbuze Bucuresti fara sofer.

Clienţii noștri sunt multumiţi de serviciul inchiriere microbuze in Bucuresti Citeste review-uri
Inchiriere microbuze Bucuresti

Mercedes Viano
inchiriere microbuz 6+1 locuri

Microbuz de lux · Tapiterie piele · AC la fiecare scaun · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Spatare scaune comfort cu reglaje · Sistem audio · Geamuri electrice · ABS · Statie radio cu microfonServicii incluse:Inchiriere microbuz Bucuresti

Mercedes Viano
inchiriere microbuz 7+1 locuri

Microbuz de lux · Tapiterie piele · AC la fiecare scaun · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Scaune reglabile · Sistem audio · Geamuri electrice · ABS · Statie radio cu microfon.Servicii incluse:Inchiriere microbuz Bucuresti

Mercedes Vito
inchiriere microbuz 8+1 locuri

Microbuz de lux · AC la fiecare scaun · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Spatare scaune comfort cu reglaje · Sistem audio · Geamuri electrice · ABS · Statie radio cu microfon.Servicii incluse:Mercedes Sprinter
inchiriere microbuz 16+1 locuri

Microbuz de lux · Tapiterie piele gri · DVD cu ecran LCD · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · AC · Navigatie · Mocheta · Perdele · Scaune de autocar cu rezematoare pentru picioare, centuri in trei puncte, cotiere, masuta individuala pe spatar · Spatiu suficient pentru bagaje · Statie radio cu microfon.

Mercedes Sprinter
inchiriere microbuz 20+1 locuri

Microbuz de lux · Tapiterie piele gri · DVD cu ecran LCD · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · AC · Navigatie · Mocheta · Perdele · Scaune de autocar cu rezematoare pentru picioare, centuri in trei puncte, cotiere, masuta individuala pe spatar · Spatiu suficient pentru bagaje · Statie radio cu microfon.Servicii incluse:Inchiriere autocar Bucuresti

Setra 411 HD
inchiriere autocar 36+2 locuri

Autocar clasificat la 4**** · Aer conditionat · Sistem audio · DVD cu 2 ecrane LCD · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Statie radio cu microfon · Scaune cu rezematoare pentru picioare, cotiere, masuta individuala pe spatar, centuri in trei puncte · Spatiu suficient pentru bagajeServicii incluse:Inchiriere autocar Bucuresti

Setra 415 HD
inchiriere autocar 44+2 locuri

Autocar clasificat la 4**** · Aer conditionat · Sistem audio · DVD cu 2 ecrane LCD · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Statie radio cu microfon · Scaune cu rezematoare pentru picioare, cotiere, masuta individuala pe spatar, centuri in trei puncte · Spatiu suficient pentru bagajeServicii incluse:Galerie foto Faceti click pe sageti pentru a viziona toata galeria.
*Pozele sunt doar ale vehiculelor noastre (nu folosim poze din alte surse)
Galerie foto Faceti click pe sageti pentru a viziona toata galeria.
*Pozele sunt doar ale vehiculelor noastre (nu folosim poze din alte surse)

✔20 DE ANI EXPERIENTA

Compact Rent a Car & Limousine Services Bucharest este un lider pe piata de inchirieri microbuze si autocare charter in Bucuresti din 2001, recunoscut de clientii nostri pentru microbuze si autocare impecabile, soferi experimentati si servicii ireprosabile. Daca aveti nevoie de inchiriere microbuze standard sau de lux in Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati.

✔TRANSPORT CU MICROBUZE ORIUNDE, ORICAND

Oferim microbuze de inchiriat in Bucuresti, cu sofer, pentru transport persoane intern si international, catre orice alta destinatie.
· Microbuz transport persoane: pentru tansport persoane pe o distanta scurta sau mai lunga, microbuzele de inchiriat cu sofer sunt exact ce cautai pentru calatoria ta. Pentru transport angajati in Bucuresti si Ilfov catre locul de munca, inchirierea de microbuze este rezolvarea simpla si convenabila.
· Microbuz transport corporate: asiguram transferuri private cu microbuze premium pentru membri ai staff-ului dvs, pentru deplasari in Bucuresti la evenimente corporate sau in orice alt scop. Pentru un numar mic de persoane, o masina cu sofer in Bucuresti poate fi o solutie de transport mai buna decat un microbuz de inchiriat.
· Tur privat in Romania: ideal pentru scop turistic, cum ar fi un circuit privat sau o calatorie mai lunga in Romania, cu plecare din Bucuresti. Fiecare microbuz are spatiu foarte generos pentru bagaje. Daca vrei, microbuzul te poate astepta la aeroport si de acolo poti pleca mai departe.
· Transfer aeroport Bucuresti: cel mai confortabil transfer la/de la aeroportul Otopeni nu poate fi decat un microbuz cu sofer. Comunica-ne numai datele de zbor si de restul avem noi grija. Vezi detalii complete despre transfer aeroport Bucuresti.
· Microbuz transport copii: daca ai un numar mic de copii de transportat la teatru, in tabara sau alte evenimente scolare, rezolvarea este sa apelezi la serviciile de inchiriere microbuze. Soferii nostri sunt prietenosi si au multa rabdare pe tot timpul calatoriei.
· Evenimente speciale: ai o nunta sau petrecere si trebuie sa asiguri transportul invitatilor? Inchirierea de microbuze sau autocare te va salva de un stres suplimentar. In plus, ne comunici programul zilei respective si soferul va fi la dispozitie exact cand si unde trebuie.
· Calatorii de vacanta: daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta in Grecia, Bulgaria sau alta tara, cu un grup mare de prieteni, serviciul de inchiriere microbuze este convenabil ca pret si cea mai confortabila solutie pentru transport persoane. Nu te preocupa daca calatoresti cu bagaje multe, fiecare microbuz si autocar are spatiu generos de bagaje.
· Dotari optionale: ai nevoie de un mini-frigider in microbuz? Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui cererile speciale.

✔FLOTA COMPLETA DE MICROBUZE MERCEDES

Avem o gama diversificata de microbuze Mercedes, cu capacitati diferite: microbuze 6+1 locuri, 7+1 locuri, 9+1; microbuze 8 pasageri, microbuze 16 pasageri, microbuze 20 pasageri. Pentru grupuri mai mari, avem in flota noastra autocare de inchiriat pentru 36 persoane sau autocare 44 persoane.
Printre clienţii noștri: