• English
  • Romana

Despre noi

Compact Rent Car & Limousine Services Bucuresti este o companie lider în București, cu o experiență dovedită, oferind servicii de închiriere masini cu sau fără șofer în București, România. Închirierea unei mașini cu noi sau închirierea unui microbuz garantează cele mai bune condiții de călătorie, siguranță și confort maxim pentru dvs., în drum spre orice destinație.

  • Transfer aeroport / gară(preluări de la sau către aeroport sau gară)
  • Transferuri pentru zboruri private
  • Transport pentru petreceri, eveniment caorporate, intalniri de afaceri, evenimente de familie, etc.
  • Călătorii de afaceri
  • Transportul angajaților de la sau la locul de muncă
  • Transfer copii de la școală / liceu sau alte activități
  • Tururi de oraș personalizate
  • Excursii și tururi educaționale pentru școli, universități, grupuri religioase, etc

Flota completa auto a companiei noastre acoperă toate tipurile de solicitări, de la berlina de orașul, până la mini-modele, foarte populare în ceea ce privește congestionarea traficului în zonele urbane. Vă puteți rezerva online mașina în București, plata se va face la preluarea mașinii.

Mașini de închiriat sigure și fiabile: Pentru a vă deplasa rapid în București sau România, trebuie să închiriați o mașină sigură pentru a face față condițiilor de trafic din București și pentru a vă oferi confort.

Mașini de închiriat nemarcate: mașini noastre de închiriat în București oferă siguranță și confort. Vehiculele nu au marcaje sau inscripții specifice serviciului de închiriere auto. Serviciul complet de închiriere auto vă permit să adăugați alte echipamente la mașina dvs., cum ar fi: scaun pentru copii, sistem GPS sau lanțuri de zăpadă.

Mașini de închiriat sigure și fiabile: flota noastră este formată din mașini noi. Personalul nostru specializat efectuează controlul fiecărei mașini înainte ca clienții noștri să o ridice. Pentru o perioadă mai lungă de închiriere, prețurile sunt negociabile. Mașina poate fi ridicată sau livrată gratuit la locația solicitată de client.

Mașini de lux cu șofer în București și Ilfov: Ne concentrăm pe confortul și siguranța clienților noștri, astfel încât mașinile noastre au toate echipamentele necesare, cum ar fi AC, ABS, Airbag, sisteme audio, navigare GPS.

Leasing operațional auto Bucuresti: acest serviciu se adresează companiilor care doresc să evite problemele de administrare a unei flote. Leasingul operațional auto în București și Ilfov este o soluție practică pentru un management economic al activităților de transport în cadrul unei companii. Este mai ieftin să închiriați o mașină pe termen mediu sau lung decât să o cumpărați și să o întrețineți.

21 de ani de experiență: Oferim cele mai bune tarife pentru închirieri auto în București și cele mai bune servicii profesionale. Satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră!

La Compact rent a Car & Limousine Services București lucrăm constant la îmbunătățirea serviciilor noastre, înțelegând importanța mobilității în viața și afacerea dvs.


Informatii companie
SC Compact Leasing SRL
CUI: RO17868135
J40/14107/2005
Sediu social: Str. Neajlovului Nr. 47, Sect. 1, Bucuresti, Romania

Clienţii noștri sunt multumiţi de mașinile și serviciile noastre Citeste evaluarile
Printre clienţii noștri: