• English
  • Romana

Inchiriere masina cu sofer Bucuresti

Prompt. Discret. Profesionist.Servicii premium de transfer privat în București GARANTAM: ✔Masini Mercedes cu dotări lux ✔Confidenţialitate 100% ✔Soferi profesioniști ✔Maxim de confort și siguranţa ✔Servicii personalizate Masinile de inchiriat cu sofer in Bucuresti si Ilfov sunt ideale pentru evenimente corporate (team building, transport angajati door-to-door), transfer aeroport, inchiriere cu ora in Bucuresti si Ilfov, transferuri intre orase, sau excursii. Pentru firme oferim reduceri pentru contracte pe termen mai lung.
Contactează-ne pentru o oferta
Clienţii noștri sunt multumiţi de serviciul inchiriere masina cu sofer Citeste review-urile
masina de inchiriat cu sofer Bucuresti

Mercedes S Class
masina de lux cu sofer

Masina premium · Tapiţerie de piele fină · Climatizare · Geamuri fumurii · Fiecare scaun are AC individual, masuţă si staţie de încărcare mobil · Conectivitate WiFi · Mini frigider · Sistem audio · Priză 220/240 volțiServicii incluse:
masina de inchiriat cu sofer Bucuresti

Mercedes E Class
masina de lux cu sofer

Masina premium · Tapiţerie de piele fină · Climatizare · Geamuri fumurii · Fiecare scaun are AC individual, masuţă si staţie de încărcare mobil · Conectivitate WiFi · Mini frigider · Sistem audio · Priză 220/240 volțiServicii incluse:
inchiriere microbuz cu sofer Bucuresti

Mercedes V Class
microbuz de lux cu sofer 7+1

Microbuz de lux · Tapiţerie de piele fină · Climatizare · Geamuri fumurii · Scaune "face to face" · Fiecare scaun are AC individual, masuţă si staţie de încărcare mobil · Conectivitate WiFi · Mini frigider · Sistem audio · Perdele · Priză 220/240 volțiServicii incluse:inchiriere microbuz cu sofer Bucuresti

Mercedes V Class
microbuz de lux cu sofer 6+1

Microbuz de lux · Tapiţerie de piele fină · Climatizare · Geamuri fumurii · Scaune "face to face" · Fiecare scaun are AC individual, masuţă si staţie de încărcare mobil · Conectivitate WiFi · Mini frigider · Sistem audio · Perdele · Priză 220/240 volțiServicii incluse:inchiriere autocar 20 locuri Bucuresti

Mercedes Sprinter
microbuz cu sofer 20 locuri

Microbuz de lux · Tapiţerie de piele fină · Climatizare · Sistem entertainment · 2 x 19” Ecrane drop down · Geamuri fumurii · Scaune reglabile · Fiecare scaun are AC individual, masuţă si staţie de încărcare mobil · Iluminare ambientală în mai multe culori · Conectivitate WiFi · Mini frigider · Perdele · Sistem PA · Priză 220/240 volți · Spațiu pentru bagaje de mare capacitateServicii incluse:Galerie foto Faceti click pe sageti pentru a viziona toata galeria.
*Pozele sunt doar ale vehiculelor noastre (nu folosim poze din alte surse)
Galerie foto Faceti click pe sageti pentru a viziona toata galeria.
*Pozele sunt doar ale vehiculelor noastre (nu folosim poze din alte surse)

✔20 DE ANI EXPERIENTA

Compact Rent a Car & Limousine Services Bucharest este un lider pe piata de inchirieri masina cu sofer in Bucuresti din 2001, recunoscut de clientii nostri pentru masini impecabile, soferi profesionisti si servicii ireprosabile. Daca aveti nevoie de o masina cu sofer in Bucuresti, standard sau de lux, contactati-ne pentru oferta personalizata de inchiriere.

✔MASINI STANDARD SI DE LUX

Avem o gama diversificata de masini cu sofer, cu dotari complete. Pentru grupuri mai mari, puteti apela la microbuze de inchiriat in Bucuresti.

✔TRANSFER PRIVAT ORIUNDE, ORICAND

Oferim masina de inchiriat cu sofer pentru transport catre orice destinatie.
· Transfer corporate: asiguram transferuri private cu masini premium cu sofer pentru membri ai staff-ului dvs, pentru deplasari in Bucuresti la evenimente corporate sau in orice alt scop. Pentru un numar mai mare de persoane, microbuzele de inchiriat in Bucuresti pot fi o solutie de transport mai buna.
· Evenimente speciale: pentru nunti sau petreceri de familie poti apela la serviciul de inchiriere masina cu sofer in Bucuresti, pentru a nu mai fi stresat de condusul masinii.
· Transfer intre orase: pentru distante scurte sau mai lungi, masinile de inchiriat cu sofer sunt exact ce cautai. Daca doresti sa stai pentru cateva zile si sa te intorci in Bucuresti, masina cu sofer te poate astepta.
Printre clienţii noștri: