• English
  • Romana

Inchirieri autocare Bucuresti

✔️Autocare sigure ✔️De încredere ✔️Profesional
Cu noi ești tot timpul in siguranţă și ai maxim de confort!

GARANTĂM: ✔Comfort maxim ✔Autocare Impecabile ✔Tarife competitive ✔Plata la livrare, cash sau card ✔Soferi profesionisti ✔20 de ani experienţă

Oferim autocare de inchiriat in Bucuresti pentru orice calatorie sau deplasare, oriunde ai avea nevoie: team building, transfer aeroport, circuite turistice, excursii scolare.
Pentru grupuri mai mici, poti alege un microbuz de inchiriat cu sofer in Bucuresti. Pentru firme oferim reduceri pentru contracte pe termen mai lung. Contactează-ne pentru o ofertă.
Clienţii noștri sunt multumiţi de autocarele de inchiriat Citeste review-uri
inchiriere autocar Bucuresti 36 locuri

Setra 411 HD
inchiriere autocar 36+2 locuri

· Autocar clasificat la 4**** · Aer conditionat · Sistem audio · DVD cu 2 ecrane LCD · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Statie radio cu microfon · Scaune cu rezematoare pentru picioare, cotiere, masuta individuala pe spatar, centuri in trei puncte · Spatiu suficient pentru bagaje
Servicii incluse:inchirieri autocare Bucuresti 44 locuri

Setra 415 HD
inchiriere autocar 44+2 locuri

· Autocar clasificat la 4**** · Aer conditionat · Sistem audio · DVD cu 2 ecrane LCD · WiFi disponibil · Priza/incarcator USB · Priza 220/240 volti · Statie radio cu microfon · Scaune cu rezematoare pentru picioare, cotiere, masuta individuala pe spatar, centuri in trei puncte · Spatiu suficient pentru bagaje
Servicii incluse:Galerie foto *Pozele sunt doar ale vehiculelor noastre (nu folosim poze din alte surse)
Galerie foto *Pozele sunt doar ale vehiculelor noastre (nu folosim poze din alte surse)

✔ DE ANI EXPERIENTA

Compact Bus Rental Services Bucharest este un lider pe piata de inchirieri autocare charter in Bucuresti din 2001, recunoscut de clientii nostri pentru autocare impecabile, soferi experimentati si servicii ireprosabile. Daca aveti nevoie de inchiriere autocare in Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati.

✔TRANSPORT CU AUTOCARE ORIUNDE, ORICAND

Oferim AUTOCARE de inchiriat in Bucuresti, pentru transport persoane intern si international.
· Autocare transport persoane: pentru tansport persoane pe o distanta scurta sau mai lunga, autocarele de inchiriat cu sofer sunt exact ce cautai pentru calatoria ta.
· Autocar transport corporate: asiguram transferuri private cu autocare premium pentru membri ai staff-ului dvs, pentru deplasari in Bucuresti la evenimente corporate sau in orice alt scop. Pentru un numar mic de persoane, un microbuz cu sofer in Bucuresti poate fi o solutie de transport mai buna decat un autocar de inchiriat.
· Pentru firme: curse conventie - transport salariati - curse de noapte - transport muncitori - transport angajati depozite logistice - cuse angajati casino
· Tur privat in Romania: ideal pentru scop turistic, cum ar fi un circuit privat sau o calatorie mai lunga in Romania, cu plecare din Bucuresti. Fiecare autocar are spatiu foarte generos pentru bagaje. Daca vrei, autocarul va poate astepta la aeroport si de acolo puteti pleca mai departe.
· Autocar transport copii: daca ai un numar mare de copii de transportat la teatru, in tabara sau alte evenimente scolare, rezolvarea este sa apelezi la serviciile de inchiriat autocare. Soferii nostri sunt prietenosi si au multa rabdare pe tot timpul calatoriei.
· Evenimente speciale: ai o nunta sau petrecere si trebuie sa asiguri transportul invitatilor? Inchirierea de autocare te va salva de un stres suplimentar. In plus, ne comunici programul zilei respective si soferul va fi la dispozitie exact cand si unde trebuie.
· Calatorii de vacanta: daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta in Grecia, Bulgaria sau alta tara, cu un grup mare de prieteni, serviciul de inchiriere autocare este convenabil ca pret si cea mai confortabila solutie pentru transport persoane. Nu te preocupa daca calatoresti cu bagaje multe, fiecare autocar are spatiu generos de bagaje.

✔DOTARI PREMIUM

Prize USB, spatiu bagaje extra, scaune confort. Ai nevoie de un mini-frigider pentru autocarul de inchiriat? Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui cererile speciale.

✔FLOTA COMPLETA DE AUTOCARE BUCURESTI

Avem o gama diversificata de autocare, cu capacitati diferite. Pentru grupuri mai mari, avem in flota noastra autocare de inchiriat pentru 30, 38, 44 si 50 de locuri.
Printre clienţii noștri: