Despre noi

Compact Leasing va ofera servicii de inchirieri auto cu sau fara sofer in Bucuresti si in alte orase din Romania. Pentru inchirieri auto  in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara.
Compact Leasing va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort transportul catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu. 

  • Transferuri personalizate (preluari la/de la gari, aerogari)
  • Transferuri la/de la zboruri private
  • Transportul copiilor la/de la scoala sau alte activitati
  • Tururi de oras personalizate
  • Transport pentru petreceri de firma, evenimente speciale, etc
  • Calatorii business
  • Transportul angajatilor la/de la locul de munca
  • Excursii si tururi educationale pentru: scoli, universitati, grupuri religioase, etc

Compania noastra ofera inchirieri auto care acopera toate segmentele pietei auto, de la sedanul de oras care se distinge prin eleganta designului, pana modele mini, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat din zonele urbane. Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent in acest site si astfel accesul la inchirierea masinilor facandu-se mult mai facil.
Pentru a te deplasa rapid in Bucuresti sau in Romania ai nevoie de o masina buna pe care o poti avea prin serviciul de inchirieri auto al firmei noastre, o masina sigura care sa faca fata conditiilor de trafic din Bucuresti si care sa confere si confortul necesar.
Masinile inchiriate in regim inchirieri auto oferite de Compact Leasing, va ofera mobilitate, siguranta si confort. Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de inchirieri auto. Prin serviciul de inchirieri auto, Compact Leasing, ofera posibilitatea clientului sa poata inchiria, odata cu autoturismul, si alte echipamente: scaun pentru copil, GPS sau lanturi pentru zapada.

Parcul de masini este constituit din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor. Personalul nostru specializat realizeaza o verificare minutioasa a fiecarei masini inaintea predarii acesteia catre client. Pentru inchirieri auto pe o prioada de timp mai mare, preturile sunt negociabile. Masina poate fi preluata si returnata la locatia dorita de client. De asemnea, oferim si inchirieri auto cu sofer.
Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu AC, ABS, AIR BAG, Radio-CD.

De asemenea, Compact Leasing, ofera si serviciul de inchiriere pe termen lung / leasing operational. Prin acest serviciu ne adresam in special companiilor care doresc sa evite problemele generate de administrarea unei flote auto, este simplu si usor prin serviciul inchirieri auto. Este o solutie practica pentru managementul economic al activitatii de transport din cadrul companiei. Cu alte cuvinte, e mai ieftin sa folosesti servicul inchirieri auto, prin Compact Leasing, pe termen mediu sau lung, decat sa o cumperi si sa o intretii.

Raportul calitate – pret al serviciilor oferite este cel mai bun din piata, iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar.

Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile Compact Leasing, intelegand ce reprezinta mobilitatea in afacerea si viata dumneavoastra.